Laatst aangepast 17 november 2017

  

                          Menu 33,50 Menu 33,50                                              Menu 33,50        

 

Anti-pasti van vis; terrine, gerookte zalm, scampi, visbitterbal

busje

Champignons in roomsaus met look

****

Gegrilde zeebaarsfilet op risotto

busje

Hertenstoof wildgarnituur

****

Dessert van kaas

****************

Paté van fazant 12,50

Zeetong meuniere 500gr 35,00

Kalfskroon saus van bospaddenstoelen 26,50

Hazenbout op wildgarnituur 26,50

Fazantfilet en bout op zuurkool 25,50

Filet van hert op zuurkool 24,50

Hazenrugfilet zuurkool en rode kool 27,50

VERLOF VAN 26-11 TOT EN MET 7-12

                                               Menu 33,50        

 

Anti-pasti van vis; terrine, gerookte zalm, scampi, visbitterbal

busje

Champignons in roomsaus met look

****

Gegrilde zeebaarsfilet op risotto

busje

Hertenstoof wildgarnituur

****

Dessert van kaas

****************

Paté van fazant 12,50

Zeetong meuniere 500gr 35,00

Kalfskroon saus van bospaddenstoelen 26,50

Hazenbout op wildgarnituur 26,50

Fazantfilet en bout op zuurkool 25,50

Filet van hert op zuurkool 24,50

Hazenrugfilet zuurkool en rode kool 27,50

VERLOF VAN 26-11 TOT EN MET 7-12

                                               Menu 33,50        

 

Anti-pasti van vis; terrine, gerookte zalm, scampi, visbitterbal

busje

Champignons in roomsaus met look

****

Gegrilde zeebaarsfilet op risotto

busje

Hertenstoof wildgarnituur

****

Dessert van kaas

****************

Paté van fazant 12,50

Zeetong meuniere 500gr 35,00

Kalfskroon saus van bospaddenstoelen 26,50

Hazenbout op wildgarnituur 26,50

Fazantfilet en bout op zuurkool 25,50

Filet van hert op zuurkool 24,50

Hazenrugfilet zuurkool en rode kool 27,50

VERLOF VAN 26-11 TOT EN MET 7-12

                                               Menu 33,50        

 

Anti-pasti van vis; terrine, gerookte zalm, scampi, visbitterbal

busje

Champignons in roomsaus met look

****

Gegrilde zeebaarsfilet op risotto

busje

Hertenstoof wildgarnituur

****

Dessert van kaas

****************

Paté van fazant 12,50

Zeetong meuniere 500gr 35,00

Kalfskroon saus van bospaddenstoelen 26,50

Hazenbout op wildgarnituur 26,50

Fazantfilet en bout op zuurkool 25,50

Filet van hert op zuurkool 24,50

Hazenrugfilet zuurkool en rode kool 27,50

VERLOF VAN 26-11 TOT EN MET 7-12

                                               Menu 33,50        

 

Anti-pasti van vis; terrine, gerookte zalm, scampi, visbitterbal

busje

Champignons in roomsaus met look

****

Gegrilde zeebaarsfilet op risotto

busje

Hertenstoof wildgarnituur

****

Dessert van kaas

****************

Paté van fazant 12,50

Zeetong meuniere 500gr 35,00

Kalfskroon saus van bospaddenstoelen 26,50

Hazenbout op wildgarnituur 26,50

Fazantfilet en bout op zuurkool 25,50

Filet van hert op zuurkool 24,50

Hazenrugfilet zuurkool en rode kool 27,50

VERLOF VAN 26-11 TOT EN MET 7-12

                                               Menu 33,50        

 

Anti-pasti van vis; terrine, gerookte zalm, scampi, visbitterbal

busje

Champignons in roomsaus met look

****

Gegrilde zeebaarsfilet op risotto

busje

Hertenstoof wildgarnituur

****&a

Website by J.S.Developments | Admin