Menukaart

Menukaart

SOEPEN

heldere kervelbouilon-thaise bouillon-vissoep rouille-gegratineerde uiensoep

VOORGERECHTEN

maaslandse rauwe ham-vitello tonnato-carpaccio parmesan-garnaalcocktail-bloedworst appel-garnaalkroketten-kikkerbillen roomsaus-escargots

SALADES

nicoise-luikse salade- thaise salade-salade geitenkaas-vissalade-garnalensalade-caprese buffel

VIS

Scampi pasta 21,50

Gegrilde visschotel pasta 26,50

Gegrilde kabeljauwhaas 26,50

Zeebaarsfilets 24,50

HOOFDGERECHTEN

Zuurvlees 18,50

Spare-ribs 19,50

Sate 17,50

Eendenbout 19,50

Beenhammetje honing 19,50

Entrecote pepersaus 24,50

Zwezerik 26,50

Chateaubriand bearnaise 27,50

Tournedos peprsaus of  rocquefortsaus 25,50

Tartaar ossenhaas 25,50

Kalfslever spek ui 22,50

DESSERT

creme brulee-dessert chocolade-dame blanche-rum rozijnen-franse kaas


Website by J.S.Developments | Admin